Withings is the best!

hegyi170111_1

Senki nem mondhatja, hogy bő kézzel szórom a dicséretet, de a Withings olyan cég, ami megérdemli, többszörösen is, hogy figyelmet kapjon, sőt, azt kell mondjam, ez a cég a világ legkorrektebb cégei közt biztos, hogy dobogós, nálam pedig egyenesen az első helyezett!

A Withings okoskiegészítőket gyárt, aktivitásmérőt, mérleget, vérnyomásmérőt, hőmérőt és sok minden mást is, én a Pulse zsebibabájukkal kezdtem a fitness-wellness pályafutásomat. Kiváló holmi, Jóskánál azóta is hibátlanul működik, hogy megvettem az Activitét, egy szerintem nagyon szép karórát, ami amellett, hogy mutatja az időt, számolja a lépéseid és még az alvásodra is figyel. Zafírüveg, swiss made, meg amit akarsz. Emellett van vérnyomásmérőnk, okoshőmérőnk és mérlegünk is tőlük, szóval mondhatni bevált gyártó. De ez nem minden.

Az órát másfél éve vettem, kiválóan működött egészen karácsonyig. Akkor elkezdte az alvás mérését elég furán csinálni, mélyalvás oké, de a REM fázis helyett szerinte én ébren voltam. Pár nap teszt után írtam a supportnak, hogy mi a helyzet, kértem, nézzenek rá a szervizadatokra, mivel hogy ők távolból is el tudják érni az eszközt. Másnap jött is a válasz, hogy lemerülőben az elem. Azt tudni kell, 8 hónapig jó egy batéria, de az utolsó csere óta csak 3 telt el, így hitetlenkedve fogadtam a hírt. Leveleztünk párat, leírták, hogy kell resetelni az eszközt, de ez sem segített.

Ekkor az ügyfélszolgálatos hölgy írt egy újabb levelet, benne egy linkkel, hogy töltsem ott ki az adataim, majd nyomtassam ki a postai papírt, tegyem dobozba és ingyen adjam fel nekik az órát, de csak az órát, szíjat és egyebeket ne. Meg is tettem, persze a postás eléggé megütközött az előrenyomtatott dobozon, majd elküldtem a feladóvevény fényképét a Withingsnek. Egyből jött a válasz egy újabb linkkel, ahol ingyen meg tudtam rendelni az új órát, és az infó, hogy a garancia természetesen az átvételtől újraindul. Tehát csak várjam a csomagot, minden más elintézve.

Gondoltam én, hogy majd jön egy dobozban egy új óra, minden kiegészítő nélkül, hisz én is így adtam fel, ez a normális, ha csak az óratest a hibás, miért küldenének 80 eurós szíjat is. Tévedtem. Ma megjött a csomag, és egy originál teljes szett, bontatlan, fóliázva, minden úgy, mintha most vettem volna. Mondom, másfél évvel a vásárlás után. Vita nélkül, gyorsan, kedvesen, úgy, ahogy még az Apple-nek se sikerült abszolválnia egy szervizkérdést sem, pedig ők is igyekeznek.

Egy dolog, amire viszont felhívnám a figyelmed. Lehet itthon is kapni például az iStyle boltjában is Withings termékeket, de eszedbe ne jusson  ‘magyarba’ megvenni, mert kérdéses, hogy akkor is ilyen supportot kapsz-e majd, ha gondod adódik. Hogy az iStyle-tól nem, az tuti biztos, ők fekete listásak nálam, mert nem megoldják, hanem gerjesztik a problémáid, de nem tudom, hogy ilyen esetnél mit szól maga a gyártó, foglalkozik-e vele egyáltalán, vagy visszautal a dealerhez. Szóval ha veszel, és javaslom erősen, hogy Withings terméket vegyél, ha szükséged van ilyes kütyükre, akkor csak az ő webboltjukból, mert precízek, gyorsak és kedvesek. Úgy, ahogy más senki.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .